Despre Mine

Oana Suditu, Psihoterapeut

În timpul formării și experienței mele ca psihoterapeut, am avut privilegiul de a lucra cu diverși clienți și am ajuns la concluzia că toți prețuiesc un stil de viață în care există siguranță, compasiune, empatie și provocare.

Experiență

Am experiență de lucru cu copii și adolescenți cât și cu adulții care sunt preocupați de rolul de părinte, se luptă cu durerea pierderii cuiva drag, cu anxietate și depresie și am văzut vieți schimbate și transformate în acest proces.

Practic psihoterapia integrativă, care este bazată și orientată către client și creșterea acestuia.

Îți voi oferi un spațiu în care te voi trata ca persoană și nu ca o problemă. Îți voi lua în serios povestea, lupta, forțele și provocările tale. Încorporez un stil de terapie care este colaborativ și conversațional, mai ales axat pe client.

Psihoterapeut integrativ și Psiholog specializat în Psihologie clinică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România și Federația Română de Psihoterapie. 

Sunt licențiată in psihologie, am finalizat un master în psihologie clinică și o formare în psihoterapie integrativă, am urmat cursuri în psihoterapia afirmativă LGBT.

Am finalizat cursurile de logopedie din cadrul Asociației Logopezilor din România.

Trimite un mesaj

1 + 10 =

Telefon

0749.548.182

Skype

Oana Suditu

Adresă Cabinet

Sos Pantelimon, nr 221, bl 201A, sc. B, sector 2, București

Se poate ajunge cu:

Tramvai: 14, 55

Autobuz: 104

Program

Luni - Vineri: 9:30 - 19:00 

doar cu programare